dijous, 3 de novembre del 2016

Exposició : Els Quixots a Sant Vicenç

Fins el 19 de novembre, el cervantòfil surienc Pere Ruiz exposa alguns dels més de 1.300 exemplars que posseeix del Quixot en l'exposició Els Quixots a Sant Vicenç  a la Biblioteca amb motiu del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes.

L’exposició Els Quixots a Sant Vicenç és una mostra de 50 exemplars de diferents edicions de l’obra Don Quixot de la Manxa. La mostra està estructurada temàticament i es podran veure llibres infantils i còmics, monumentals i il·lustrats per Doré, Dalí, Saura, entre d’altres artistes. També es podran observar traduccions de l'obra a diferents llengües, entre elles l’esperanto i l’àrab, una edició en braille, així com Quixots en miniatura, antics i facsímils de les primeres edicions i els millors i més importants Quixots catalans.
L’exposició es complementa amb la mostra iconogràfica d’un passatge del capítol XVII de la Primera Part del Quixot, el mantejament de Sanxo Panza: una sèrie d’il·lustracions de diferents artistes dels segles XVII a XXI sobre un mateix moment narratiu.

Els Quixots a Sant Vicenç també comptarà amb lectures teatralitzades de passatges del Quixot, a càrrec de l'actor Carles Canut, a l'Auditori Ma Carme Grauvilardell de Sant Vicenç de Castellet el dijous, 10 de novembre, a les 19:30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada